Velkommen

 

Sæsonstart Suså Senioridræt sæson 2021/2022

Mandag den 6. september 2021 kl. 930 starter gymnastiksæsonen igen. Vi glæder os til at se jer og komme igang under normale forhold igen.

Der bliver opvarmning, gymnastik, badminton, bowling, tæppecurling,Ringo og yoga Til Yoga bedes i selv medbringe måtte og tæppe.Bestyrelsen vil løbende orientere om ændringer eller nye tiltag.

 Det er nu muligt, at betale kontingent  kr. 300.00 ved overførsel til vores konto i Spar Nord 9819 45 82 41 05 99. Husk at opgive navn.

  så skubber vi.jpg

 Har du lyst til motion og samvær er Suså Senioridræt måske noget for dig. 

Vi mødes i vintersæsonen til masser af god gymnastik, derefter mulighed for at spille badminton, senior-hockey, tæppecurling, boccia, ringo og så evt. slutte af med lidt senior-yoga. Senior-yoga er blid men alligevel effektiv yoga, hvor der fokuseres på større mobilitet/bevægelighed og styrke af muskler og knogler ,forbedret åndedræt og balance samt god afspænding . Varighed 3 kvarter. 

Om sommeren mødes vi til stavgang/vandreture. Aktiviteter for seniorer er et værdifuldt tilskud til et godt og sundt ældreliv. Et aktivt liv,hvor det handler om at holde sig i gang fysisk, psykisk og ikke mindst socialt og derved styrke livskvaliteten.  

Få en smagsprøve ( se filmklip på youtube) Motion med Suså Senioridræt

Vores mailformular er desværre ude af drift for øjeblikket. Der kan sendes via denne mailadresse jesperk382@gmail.com