Velkommen

Sæsonstart Suså Senioridræt sæson 2020/2021

 Sæsonen indendørs starter d.7. September kl. 9.30 i Herlufmagle Hallens i hal 1. Kaffe og information i Hallens cafeteria den første gang efter              gymnastikken

På grund af corona / covid 19 situvationen bliver det med et andet program end det vi plejer at køre med om vinteren. 

Der bliver opvarmning, gymnastik, badminton, gåture i nær området og yoga.Der bliver ikke som situationen er nu mulighed for anden aktivitet.   Til Yoga bedes i selv medbringe måtte og tæppe.

 Bowling er aflyst.

Der vil blive arrangeret em løvfaldstur til Aunø torsdag d. 8 okt, I skal selv medbringe mad og drikkevarer.

Bestyrelsen vil løbende orientere om ændringer eller nye tiltag.

 Det er nu muligt, at betale kontingent  kr. 300.00 ved overførsel til vores konto i Spar Nord 9819 45 82 41 05 99. Husk at opgive navn.

 

Ren Natur

Med godt humør og stort engagement fik vi afviklet vores rute i Ren Natur. De ivrige medlemmer udvidede ruten og samlede skræl på et større område. Nogle steder var der kun lidt at samle, andre steder meget, men alle vegne fik vi øje på de mange cigaretskod. Det mest besynderlige fund var nok et par trusser, som fik en kvik bemærkning med i affaldsposen. "Før i tiden kunne man pudse bil i et par trusser, nu er der ikke stof nok til at pudse næsen"

Seancen med miljøminister Lea Wermelin og andre fra kommunen og Spar var et godt indslag, som vi var inviteret med til og vi pyntede med vores gule veste og aktive indsats. Vi oplevede Ministeren og de andre fra kommunen gav sig god tid til at snakke med os og viste interesse for vores forening.

Tak til medlemmerne for fremmøde og indsats.

I første omgang vil vi bruge nogle af pengene, vi har tjent, til at byde på en kop kaffe i cafeteriet efter gymnastikken 7. sept. 

Så vel mødt til opstart af gymnastikken

 Trine/bestyrelsen

 

 

Instruktør søges

Går du rundt med en idrætsinstruktør i maven, og kunne tænke dig at prøve kræfter som instruktør på frivillig basis. Du er ikke alene, der er også en anden instruktør på gulvet.

Suså Senioridræt er en velfungerende idrætsforening for ihærdige seniorer med 108 medlemmer. Det er ulønnet, men vi vil selvfølgelig sørge for at du får den relevante uddannelse og opfølgende kurser, så du altid er opdateret med udviklingen indenfor senior idræt. 

Er du interesseret, så kontakt formanden Jesper Klintø på telefon 22882729.

 

 så skubber vi.jpg

 Har du lyst til motion og samvær er Suså Senioridræt måske noget for dig. 

Vi mødes i vintersæsonen til masser af god gymnastik, derefter mulighed for at spille badminton, senior-hockey, tæppecurling, boccia, ringo og så evt. slutte af med lidt senior-yoga. Senior-yoga er blid men alligevel effektiv yoga, hvor der fokuseres på større mobilitet/bevægelighed og styrke af muskler og knogler ,forbedret åndedræt og balance samt god afspænding . Varighed 3 kvarter. 

Om sommeren mødes vi til stavgang/vandreture. Aktiviteter for seniorer er et værdifuldt tilskud til et godt og sundt ældreliv. Et aktivt liv,hvor det handler om at holde sig i gang fysisk, psykisk og ikke mindst socialt og derved styrke livskvaliteten.  

Få en smagsprøve ( se filmklip på youtube) Motion med Suså Senioridræt

Vores mailformular er desværre ude af drift for øjeblikket. Der kan sendes via denne mailadresse jesperk382@gmail.com