Velkommen 

Vores forening er nomineret til Årets Lokale Forening med følgende begrundelse: Suså Senioridræt er en idrætsforening for pensionister der drives ved 100% frivillighed, og derved kan holde et kontingent på bare 300.00 kr. for en sæson. Derved kan alle økonomisk være med.

Med et medlemsantal på godt 100 medlemmer i Herlufmagle/Gelsted området opfylder foreningen de lokale pensionisters behov for motion, velvære og samvær, og derved højner folkesundheden i lokalområdet.

Jeg vil gerne nominere Suså Senioridræt på grund af frivilligheden i foreningen, og det store arbejde instruktører og bestyrelse ligger deri.

Vil du stemme på os så følg dette link:.

 https://xn--sttdelokale-hgb.nu/forening/?,

 

Så begynder vi på gynmastiksæsonen igen.

Mandag den 2.september 2019 klokken 930-1145 i Herlufmagle Hallen.

Er det noget for dig, så mød op til en uforpligtende prøve.

så skubber vi.jpg

 Har du lyst til motion og samvær er Suså Senioridræt måske noget for dig. 

Vi mødes i vintersæsonen til masser af god gymnastik, derefter mulighed for at spille badminton, senior-hockey, tæppecurling, boccia, ringo og så evt. slutte af med lidt senior-yoga. Senior-yoga er blid men alligevel effektiv yoga, hvor der fokuseres på større mobilitet/bevægelighed og styrke af muskler og knogler ,forbedret åndedræt og balance samt god afspænding . Varighed 3 kvarter. 

Om sommeren mødes vi til stavgang/vandreture. Aktiviteter for seniorer er et værdifuldt tilskud til et godt og sundt ældreliv. Et aktivt liv,hvor det handler om at holde sig i gang fysisk, psykisk og ikke mindst socialt og derved styrke livskvaliteten.  

Få en smagsprøve ( se filmklip på youtube) Motion med Suså Senioridræt

Vores mailformular er desværre ude af drift for øjeblikket. Der kan sendes via denne mailadresse tranjo7@gmail.com

Instruktør søges

Går du rundt med en idrætsinstruktør i maven, og kunne tænke dig at prøve kræfter som instruktør på frivillig basis. Du er ikke alene, der er også en anden instruktør på gulvet.

 Suså Senioridræt er en velfungerende idrætsforening for ihærdige seniorer med 108 medlemmer. Det er ulønnet, men vi vil selvfølgelig sørge for at du får den relevante uddannelse og opfølgende kurser, så du altid er opdateret med udviklingen indenfor senior idræt. 

Er du interesseret, så kontakt formanden John Christensen på tlf. 2577 2474 eller næstformand Laurits Pedersen på tlf. 2029 4423. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

PRESSEMEDDELELSE

 

Suså Senioridræt får støtte til nye tæpper til tæppecurling.

 

 Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Suså Senioridræt nu sætte gang i tæppecurling.

 

Suså Senioridræt i Herlufmagle har fået 20.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan Suså Senioridræt se frem til at komme i gang med tæppecurling.

 

Foreningens kontaktperson Jesper Klintø ser især frem til at ”Suså Senioridræt nu kan fortsætte med det populære spil som tæppecurling er. De gamle tæpper var helt nedslidte. Med nye tæpper har vi et godt tilbud på ældremotion som både er sjovt og giver god mening”.

 

 I Suså Senioridræt glæder formanden John Christensen og de pt. 108 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

 

”Vi er en lille forening, men alligevel med over hundrede medlemmer. Projektet tæppecurling er populært blandt vores medlemmer. Vi forsøger også med projektet at få nye medlemmer. Vi har tydeliggjort foreningen og projektet på vores hjemmeside www.susaa-senioridraet.dk og på Facebook ”

 

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

 

Suså Senioridræt har modtaget bevillingen på 20.000 kr fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

 

 Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

 

 Om DIF og DGI's foreningspulje

 

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt Forenings Register på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

 

 Kontakt:

 

Suså Senioridræt

 

Kasserer Jesper Nørholm Klintø

 

Jesperk382@gmail.com / 2288 2729

 

 DIF og DGI's foreningspulje:

 

Konsulent, Trygve Laub Asserhøj

 

taa@dif.dk / 4326 2173