Velkommen

STAVGANGSÆSONEN ER AFLYST P.G.A. COVID-19

Et flertal i bestyrelsen har tilkendegivet deres ønske om at vi aflyser stavgangssæsonen 2020 på grund af usikkerhed vedr. COVID 19.

Stavgang 2020 er hermed aflyst. 

 

Instruktør søges

Går du rundt med en idrætsinstruktør i maven, og kunne tænke dig at prøve kræfter som instruktør på frivillig basis. Du er ikke alene, der er også en anden instruktør på gulvet.

Suså Senioridræt er en velfungerende idrætsforening for ihærdige seniorer med 108 medlemmer. Det er ulønnet, men vi vil selvfølgelig sørge for at du får den relevante uddannelse og opfølgende kurser, så du altid er opdateret med udviklingen indenfor senior idræt. 

Er du interesseret, så kontakt formanden Jesper Klintø på telefon 22882729.

 

 så skubber vi.jpg

 Har du lyst til motion og samvær er Suså Senioridræt måske noget for dig. 

Vi mødes i vintersæsonen til masser af god gymnastik, derefter mulighed for at spille badminton, senior-hockey, tæppecurling, boccia, ringo og så evt. slutte af med lidt senior-yoga. Senior-yoga er blid men alligevel effektiv yoga, hvor der fokuseres på større mobilitet/bevægelighed og styrke af muskler og knogler ,forbedret åndedræt og balance samt god afspænding . Varighed 3 kvarter. 

Om sommeren mødes vi til stavgang/vandreture. Aktiviteter for seniorer er et værdifuldt tilskud til et godt og sundt ældreliv. Et aktivt liv,hvor det handler om at holde sig i gang fysisk, psykisk og ikke mindst socialt og derved styrke livskvaliteten.  

Få en smagsprøve ( se filmklip på youtube) Motion med Suså Senioridræt

Vores mailformular er desværre ude af drift for øjeblikket. Der kan sendes via denne mailadresse jesperk382@gmail.com