Velkommen

RETTELSE

Vi var lidt hurtige til at melde ud. Forsamlingsforbudet gælder foreløbig kun i fire uger. Det vil sige at hvis forholdene tillader det kan vi begynde på gymnastik igen den 30. november 2020.

VI LUKKER NED IGEN 

 Kære medlemmer

 Så skete det vi har gået og frygtet. Forsamlingsloftet er sænket fra 50 personer til bare 10 personer.

 Dette gør jo at vi ikke på nogen måde kan gennemføre nogen form for gymnastik og idræt. Derfor lukker vi atter ned, i hvert fald indtil 4. januar 2021 eller hvis der fra myndighederne kommer andre tiltag. Dette betyder også at juleafslutningen aflyses. Vi håber at ses efter nytår.

Pas godt på jer selv derude.

Bestyrelsen.

 

Sæsonstart Suså Senioridræt sæson 2020/2021

 Der bliver opvarmning, gymnastik, badminton, bowling, tæppecurling,Ringo  og yoga.Der bliver ikke som situationen er nu mulighed for anden aktivitet. Til Yoga bedes i selv medbringe måtte og tæppe.

 Bowling i Haslev er aflyst.

Bestyrelsen vil løbende orientere om ændringer eller nye tiltag.

 Det er nu muligt, at betale kontingent  kr. 300.00 ved overførsel til vores konto i Spar Nord 9819 45 82 41 05 99. Husk at opgive navn.

  så skubber vi.jpg

 Har du lyst til motion og samvær er Suså Senioridræt måske noget for dig. 

Vi mødes i vintersæsonen til masser af god gymnastik, derefter mulighed for at spille badminton, senior-hockey, tæppecurling, boccia, ringo og så evt. slutte af med lidt senior-yoga. Senior-yoga er blid men alligevel effektiv yoga, hvor der fokuseres på større mobilitet/bevægelighed og styrke af muskler og knogler ,forbedret åndedræt og balance samt god afspænding . Varighed 3 kvarter. 

Om sommeren mødes vi til stavgang/vandreture. Aktiviteter for seniorer er et værdifuldt tilskud til et godt og sundt ældreliv. Et aktivt liv,hvor det handler om at holde sig i gang fysisk, psykisk og ikke mindst socialt og derved styrke livskvaliteten.  

Få en smagsprøve ( se filmklip på youtube) Motion med Suså Senioridræt

Vores mailformular er desværre ude af drift for øjeblikket. Der kan sendes via denne mailadresse jesperk382@gmail.com